Katerangan bab "Tepas"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katerangan pokok

Sesirah pajanganTepas
Kunci urut bakuTepas
Dawaning kaca (ing bèt)35
ID kaca1
Basaning isining kacajv - Jawa
Modhel isining kacatulisan wiki
Diindhèks déning robotÉntuk
Cacahé kang ngawasi kaca48
Cacahé pandeleng kaca kang nekani besutan anyar17
Cacahé alihan menyang kaca iki5
Diétung minangka kaca kontènIya
ID wiji WikidataQ5296
Page imageTopeng-Emas-Nayan-Yogyakarta.jpg
Page views in the past 30 days
31.899

Rereksaning kaca

BesutNamung opsis (operator sistem) (salawasé)
LihNamung opsis (operator sistem) (salawasé)
Lihat log perlindungan untuk halaman ini.

Sajarah besutan

Kang nggawé kacaPatrick (parembugan | pasumbang)
Tanggal panggawéning kaca25 Januari 2003 05.44
Kang wekasan mbesutWirjadisastra (parembugan | pasumbang)
Tanggal besutan kèri dhéwé16 April 2017 00.54
Gunggunging besutan167
Cacahé besutan saiki (ing dalem 30 dina pungkasan)0
Cacahé kang nulis sawatara wektu iki0

Properti kaca

Cithakan transklusi (21)

Cithakan kang kaanggo ing kaca iki:

Èntitas Wikidata sing dienggo ing kaca iki

Masalah lin

Bogus file options1
Obsolete HTML tags1